Karácsonyi filmek témájú cikkek borítóképe

A Netflix karácsonyi kínálatának legjobb filmjei

A Netflix kínálatában számos karácsonyi témájú film található, amelyek között biztosan találsz olyanokat, amelyek megragadják az érdeklődésedet, ez a cikk összefoglalja és bemutatja a legnépszerűbb és legjobb Netflix által gyártott karácsonyi filmeket egy helyen. A listán szerepelnek romantikus történetek, vígjátékok és családi filmek. Ezen az oldalon láthatod az összes Netflixes karácsonyi film előzetesét, leírását.

Ha szeretnél valódi karácsonyi hangulatba kerülni és elmerülni egy jó filmben, akkor ne habozz, válassz a Netflix karácsonyi filmjei közül és élvezd a filmek által nyújtott élményt!

Behavazva (2019)

Behavazva (2019)

A Behavazva egy 2019-es amerikai romantikus vígjáték film, mely egy hóvihar hatását mutatja be a középiskolai végzősök életére egy kisvárosban.

Történet

Egy kisvárosban karácsony estéjén beköszönt a hóvihar, mely összehoz egy csapat fiatalt, hogy jól felbolygassák a kapcsolataikat, nem kímélve sem barátságokat, sem szerelmeket.
Karácsony a farmon (2022)

Karácsony a farmon (2022)

A Karácsony a farmon egy 2022-ben megjelent családi és gyerekfilm, melyet a Netflix forgalmaz.

Történet

Egy ötgyermekes özvegy apa, karácsonykor örököl egy farmot. A városi életből a falusi életbe költözik, ami nem megy zökkenőmentesen. Közben a gyerekei azt tervezik, hogy örökre ott maradnak

Oszd meg másokkal is