Karácsonyi mesék, animációs filmek témájú bejegyzésekhez tartozó borítókép

Karácsonyi mesék és animációs filmek, amiket nem lehet kihagyni

A karácsony nem is lenne igazi a csodálatos mesék és animációs filmek nélkül, amelyeket a család legkisebb tagjaival közösen élvezhetünk, így hát összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi történeteket, amelyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot.

Ha egy olyan gyerekeknek szóló karácsonyi mesét vagy animációsfilmet keresel, amelyet bátran nézhetsz a gyerekeiddel, vagy kistesóiddal, akkor tökéletes helyen jársz. Számtalan kiváló mesefilm született a karácsonyi témában, melyekben olykor-olykor még a Mikulás (vagy Télapó is) feltűnik.

Olvass tovább, és fedezd fel a karácsonyi mesék és animációs filmek világát!

Karácsony Artúr (2011)

Karácsony Artúr (2011)

A Karácsony Artúr egy családi animációs film, amelyben az Artúr nevű apró manó a főszereplő. A történet középpontjában a családi összetartás, a barátság és az önfeláldozás fontossága áll. A film izgalmas kalandokat, vicces jeleneteket és megható pillanatokat is tartalmaz, így minden korosztály számára szórakoztató lehet.

Történet

A film középpontjában egy komikusan zűrös család története áll, és egy valószínűtlen hős, Artúrr, akinek sürgős küldetése van, amelyet még karácsony hajnalán be kell fejeznie.

Oszd meg másokkal is