Húsvéti filmek, mesék, animációs filmek listája, gyűjteménye

A legjobb húsvéti filmek

Ha már túl vagy a tojásfestésen, a sonkaevésen és a locsolkodáson, akkor itt van néhány film, amit érdemes megnézned a húsvéti ünnepek alatt. Mivel meglepően kevés húsvéthoz köthető film van, így ezen a listán szerepeltetünk olyanokat is, amelyek nem konkrétan a húsvétról szólnak, de szerepelnek benne olyan elemek, amelyek a húsvéthoz köthető jelképek, például a nyuszik. Így a listán találhattok filmeket, meséket, animációs filmeket, vígjátékokat és vallásos filmeket is.

Nyuszi suli – A húsvét mentőakció (2022)

A Nyuszi suli – A húsvét mentőakció egy német animációs vígjáték, mely 2022-ben jelent meg.

Filmhossz: 76 perc
Eredeti cím: Die Häschenschule 2 – Der große Eierklau (Rabbit Academy: Mission Eggpossible)

Előzetes/Részlet

Történet

A nyuszi suliban zajlik az új mesternyuszi kiválasztása, akinek feladata a húsvéti nyuszik védelme, hogy minden gyermek megkapja a saját húsvéti tojását. A gonosz rókák pont ezt akarják megakadályozni, vajon képes lehet rá Max, a nagyvárosi róka, hogy megállítsa őket?

Nyúl Péter (2018)

A Nyúl Péter (angolul Peter Rabbit) egy ausztrál-amerikai-angol családi animációs film, melynek központjában egy nyúl és egy ember csatája bontakozik ki a zöldségeskert használatáért. A film 2018-ban jelent meg és 95 perc hosszú.

Filmhossz: 95 perc
Eredeti cím: Peter Rabbit

Előzetes/Részlet

Történet

Nyúl Péter szívesen tölti napjait más zöldségeskertjében, azonban az ott lakók nem feltétlenül örülnek ennek. A kert tulajdonosa megpróbálja Nyúl Pétert kiűzni a kertből, de méltó ellenfélre talált.

Zootropolis – Állati nagy balhé

A Zootropolis – Állati nagy balhé Amerikában Zootopia néven, míg a nemzetközi forgalmazásban Zootropolis néven került bemutatásra. Az animációs film a Disney gondozásában készült és 2016-ban került bemutatásra. A mesefilm világszinten több, mint 1 milliárd dollár bevételt termelt.

Filmhossz: 108 perc
Eredeti cím: Zootopia

Előzetes/Részlet

Történet

Egy állatok lakta városban egy újonc nyuszi zsarunak és egy szélhámos rókának össze kell dolgoznia, hogy felderítsenek egy összeesküvést.

Nyuszi suli – Az aranytojás őrzői

A Nyuszi suli – Az aranytojás őrzői (eredeti címén: Die Häschenschule – Jagd nach dem goldenen Ei) egy 2017-ben bemutatott nyuszis animációs film.

Filmhossz: 76 perc
Eredeti cím: Die Häschenschule – Jagd nach dem Goldenen Ei (Rabbit School – Guardians of the Golden Egg)

Előzetes/Részlet

Történet

Max, az okos városi nyúl csapdába esik egy vidéki nyuszi suliban. Az iskolában ősi módszerekkel próbálják megvédeni a hőn áhított Aranytojást egy ravasz rókacsaládtól.

Hopp (2011)

A Hopp egy 2011-ben megjelent, 101 perc hosszú, számítógéppel animált nyulakat tartalmazó élőszereplős film, mely korhatárra vonatkozó korlátozás nélkül tekinthető meg.

Filmhossz: 101 perc
Eredeti cím: Hopp (2011)

Előzetes/Részlet

Történet

A húsvéti nyuszi tizenéves fia Hollywoodba megy, hogy egy rock zenekar dobosa legyen. Itt találkozik össze Freddel, aki elüti az autójával, a helyzet úgy hozza, hogy kettőjükre hárul a feladat, hogy megmentsék a húsvétot.

József, az Álmok Királya (2000)

József, az álmok királya (eredeti cím: Joseph: King of Dreams) egy 2000-ben bemutatott animációs kalandfilm.

Filmhossz: 72 perc
Eredeti cím: Joseph: King of Dreams

Előzetes/Részlet

Történet

Egy prófétát, aki képes álmokat értelmezni, eladnak rabszolgának Egyiptomba, ahol az emberek tudomást szereznek az adottságairól.

Bori barátnőm – Bori és a húsvéti nyúl

A Bori barátnőm (vagy egyszerűen Bori) egy német animációs sorozat, melynek a 15. epizódja a húsvéttal foglalkozik. Ezt az epizódot „Bori és a húsvéti nyúl” néven találhatjuk meg. A sorozat epizódjai nagyjából 12 perc hosszúak.

Filmhossz: 12 perc
Eredeti cím: Meine Freundin Conni – Conni und der Osterhase

Előzetes/Részlet

Történet

Bori nagyon jól szórakozik a húsvéti készülődés alatt, de mi történik akkor, amikor meglát egy húsvéti nyulat?

Space Jam – Zűr az űrben (1996)

A Space Jam – Zűr az űrben (eredeti címén: Space Jam) egy 1996-ban bemutatott film, melyben egyszerre tűnnek fel valós és rajzolt díszletek, illetve szereplők. A filmet a Warner Bros. készítette és forgalmazta.

Filmhossz: 100 perc
Eredeti cím: Space Jam
Eredeti megjelenési dátum: 1996. november 15.

Előzetes/Részlet

Történet

Amikor egy gonosz vidámpark tulajdonos elrabolja Tapsi Hapsit és a bandáját, akkor a csapat kihívja a gazembert és embereit egy kosárlabda mérkőzésre, hogy ezzel döntsenek a sorsukról. Az ellenfél azonban az NBA legnagyobb tehetségeinek erejével van felvértezve, így Tapsi a hihetetlen Michael Jordantől kap segítséget.

Brian élete (1979)

Filmhossz: 90 perc
Eredeti cím: Monty Python’s Life of Brian

Előzetes/Részlet

Tapsi Hapsi – Húsvéti különkiadás (1977)

A Tapsi Hapsi – Húsvéti különkiadás (angolul The Bugs Bunny’s Easter Special vagy Bugs Bunny’s Easter Funnies) egy 1977-ben bemutatott rajzfilm

Filmhossz: 50 perc
Eredeti cím: Bugs Bunny’s Easter Special (Bugs Bunny’s Easter Funnies)

Előzetes/Részlet

Történet

Miután a húsvéti nyuszi megfázik, a nagyinak szüksége van egy helyettesítőre, aki kiszállítja a húsvéti tojásokat. Vajon ki vállalja el ezt a feladatot?

Snoopy és a Húsvéti kutya (1974)

A Snoopy és a húsvéti kutya egy 1974-ben megjelent animációs kisfilm.

Filmhossz: 25 perc
Eredeti cím: It’s the Easter Beagle, Charlie Brown

Előzetes/Részlet

Történet

Linus biztos benne, hogy a húsvéti kutya idén mindenkit meglátogat, de a többiek nem hisznek neki, így kezükbe veszik az irányítást: tojást festenek és tojásvadászatot rendeznek.

Space Jam – Új kezdet (2021)

A Space Jam – Új kezdet (eredeti címén: Space Jam: A New Legacy) egy 2021-ben bemutatott film, amelyben egyaránt feltűnnek valós és rajzolt szereplők, illetve díszletek is. A film párhuzamos forgalmazásban egyszerre került bemutatásra a mozikban és az HBO Max-on.

Filmhossz: 120 perc
Eredeti cím: Space Jam: A New Legacy

Előzetes/Részlet

Történet

Egy gonosz mesterséges intelligencia elrabolja a híres kosárlabdázó, LeBron James fiát, akinek ezután Tapsi Hapsival kell együtt dolgoznia, hogy megnyerjen egy kosárlabdameccset és hazajuttassa fiát.

Noé (2014)

Filmhossz: 138 perc
Eredeti cím: Noah

Előzetes/Részlet

Pumukli Kalandjai – Pumukli és a Húsvét

A Pumukli kalandjai egy NSZK–osztrák–magyar televíziós filmsorozat, mely 52 epizódot ért meg. A sorozat két főszereplője Pumukli, aki egy kis kobold, és egy asztalos, Éder Mester.

Filmhossz: 24 perc
Eredeti cím: Meister Eder und sein Pumuckl – Pumuckl und die Ostereier

Előzetes/Részlet

Történet

A húsvéti ünnepek alatt Éder Mester és Pumukli meglátogatják az asztalosmester húgát. A család tojáskeresést szervez, de Pumukli rájön, hogy az elrejtett tojások és nyulak túl könnyen megtalálhatóak, ezért sokkal nehezebb helyre rejti őket.

Húsvéti tojáskaland (2004)

A Húsvéti tojáskaland (The Easter Egg Adventure) egy nyulakat, szárnyasokat és tojásokat felvonultató húsvéti rajzfilm.

Filmhossz: 87 perc
Eredeti cím: The Easter Egg Adventure

Előzetes/Részlet

Történet

Tojásvárosban tökéletes egyensúlyban éltek a nyulak és a szárnyasok, mindaddig, amíg Húsvét napján el nem tűntek a kifestett tojások. Ekkor a lakók veszélyes útra indulnak, hogy visszaszerezzék ellopott húsvéti tojásaikat.

Egyiptom hercege (1998)

Filmhossz: 93 perc
Eredeti cím: The Prince of Egypt

Előzetes/Részlet

A kis kedvencek titkos élete (2016)

A kis kedvencek titkos élete egy 2016-ban bemutatott családi animációs film, mely elképzeli, hogy hogyan is tölthetik házikedvenceink mindennapi életüket, miközben nem vagyunk otthon velük. A filmben feltűnnek aranyos és cuki kutyák, macskák, madarak, nyulak és még számos más állat is.

Filmhossz: 87 perc
Eredeti cím: The Secret Life of Pets

Előzetes/Részlet

Történet

Max, a terrier nyugodtan éli csendes városi életét, míg a gazdája örökbe nem fogadja Duke-ot, aki egy nagy és fékezhetetlen kutya. Egyszer, sétáltatás közben összetalálkoznak egy csapat macskával, akik átverik őket, így a két kutya egy sintér prédájává válnak.

Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő (2021)

A Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő (Peter Rabbit 2: The Runaway) egy 2021-ben bemutatott élőszereplős és animációs elemeket egyaránt vegyítő családi film.

Filmhossz: 85 perc
Eredeti cím: Peter Rabbit 2: The Runaway

Előzetes/Részlet

Történet

Nyúl Péter megunja a kertvárosi életet, ezért a nagyvárosba megy, ahol kétes alakokkal találkozik. Végül az egész család számára káoszt és zűrt okoz.

Jégkorszak: Húsvéti küldetés (2016)

A Jégkorszak – Húsvéti küldetés (angol címén Ice Age: The Great Egg-Scapade) egy animációs rövidfilm, melyet 2016-ban mutattak be.

Filmhossz: 20 perc
Eredeti cím: Ice Age: The Great Egg-Scapade

Előzetes/Részlet

Történet

Mikor Sid tojásmegőrző munkába kezd, egy régi ellensége nem hagyja, hogy sikeres legyen benne, így ellopja a tojásokat. Ekkor Manny, Diego és a banda Sid segítségére siet, és megrendezésre kerül az első tojásvadászat.

Dodó kacsa húsvéti meglepetése (1980)

Dodó kacsa húsvéti meglepetése (eredeti címén Daffy Duck’s Easter Show) egy 1980-ban bemutatott amerikai rajzfilm, mely hozzánk csak évekkel később, 1987-ben jutott el. A filmben feltűnik Dodó kacsa, Speedy Gonzales, Szilveszter és még sokan mások.

Filmhossz: 25 perc
Eredeti cím: Daffy Duck’s Easter Show (Daffy Duck’s Easter Egg-citement)

Előzetes/Részlet

Történet

Dodó kacsa alig várja, hogy megünnepelje a húsvétot, de titokzatos animátora úgy dönt, hogy megtréfálja őt.

Pom Pom meséi – A csipogó húsvéti tojás (1981)

A Pom Pom meséi egy 1980-tól 1984-ig futó, két évados magyar rajzfilmsorozat, melyet Dargay Attila rendezett és Sajdik Ferenc rajzolt. A csipogó húsvéti tojás névre keresztelt epizód a második évad negyedik epizódjaként tűnt fel, ami egyébként a sorozat tizennyolcadik része.

Filmhossz: 9 perc

Előzetes/Részlet

Történet

A húsvéti locsolkodás eredményeképp Gombóc Artúr egy piros csipogó tojást kap.

Frakk a Macskák Réme – Zöld Erdőben Jártam (1988)

A Frakk, a macskák réme egy magyar papírkivágásos animációs tévésorozat, melyet a Pannónia Filmstúdió készített 1971 és 1985 között. A sorozat főszereplője egy Frakk nevű vizsla, aki kutya lévén ki nem állhatja a macskákat. A Zöld erdőben jártam a rajzfilmsorozat negyedik évadjának kilencedik része, melynek első TV-s vetítése, sugárzása 1988. január 9-én volt.

Filmhossz: 8 perc
Eredeti megjelenési dátum: 1988. január 09.

Előzetes/Részlet

Történet

Frakk sonkás vízzel locsolja meg a cicákat húsvét alkalmából, hogy illatosak legyenek, azonban a frissen festett falra is kerül belőle, ami további bonyodalmakat okoz.

Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával (2004)

A Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával (Winnie the Pooh: Springtime with Roo) egy 2004-ben bemutatott 2D-s animációs film, mely a Disney gondozásában készült.

Filmhossz: 65 perc
Eredeti cím: Winnie the Pooh: Springtime with Roo

Előzetes/Részlet

Történet

Micimackó és barátai megtudják, hogy Nyuszit nem érdekli a húsvét, hanem tavaszi nagytakarítást szervez helyette.

Bébi bolondos dallamok: Húsvéti nyuszi márpedig van! (2003)

A Bébi bolondos dallamok – Húsvéti nyuszi márpedig van! (angolul: Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure) egy 2003-ban bemutatott 2D-s animációs film. A játékidő 60 perc és az epizódhoz készült magyar szinkronos változat is.

Filmhossz: 41 perc
Eredeti cím: Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure

Előzetes/Részlet

Történet

A Bolondos dallamok ifjú szereplői próbálják megérteni a húsvét igazi jelentését és kideríteni azt, hogy vajon létezik-e a húsvéti nyuszi vagy sem. Erről megoszlanak a vélemények, így húsvét napján útnak erednek kideríteni az igazságot.

A kis kedvencek titkos élete 2 (2019)

A kis kedvencek titkos élete 2 az első rész folytatásaként jelent meg 2019-ben, az animációs film visszahozta az első rész valamennyi fontos karakterét, illetve újabbakat is hozott be a szériába.

Filmhossz: 86 perc
Eredeti cím: The Secret Life of Pets 2

Előzetes/Részlet

Történet

Max gazdája, Katie férjhez megy és gyermeke születik, a kis család vidékre megy kirándulni a kutyákkal együtt, ahol Max megismerkedik egy Kakas nevű juhászkutyával. Gigi Max elvesztett játékát próbálja visszaszerezni egy macskákkal teli lakásból, míg Hógolyó egy fehér tigriskölyköt próbál kiszabadítani egy cirkuszból.

Ben Hur (1959)

Filmhossz: 212 perc
Eredeti cím: Ben-Hur

Előzetes/Részlet

Húsvéti Kaland – Nyuszimesék (2021)

A Húsvéti Kaland – Nyuszimesék epizód 2021. április 5-én került fel a MotMesék nevű YouTube csatornára.

Filmhossz: 10 perc
Eredeti megjelenési dátum: 2021. április 05.

Előzetes/Részlet

Történet

A nyúltesók megtanulják, hogy hogyan kerülnek a húsvéti tojások a fészkekbe és a bokrok alá.

Bogyó és Babóca: Hímestojások

A Bogyó és Babóca rajzfilm Bartos Erika meseíró könyvsorozata alapján készült, melyet a KEDD Animációs Stúdió készített. A produkció elkészítésében közreműködött az Alma Zenekar is.

Filmhossz: 5 perc

Előzetes/Részlet

Történet

A lányok egész nap húsvéti tojást festenek, perdülnek-fordulnak a konyhában, hogy lenyűgözzék a locsolókat. Azonban egy óvatlan mozdulat miatt minden felborul és összetörik.

A kutya, aki megmentette a húsvétot (2014)

Filmhossz: 87 perc
Eredeti cím: The Dog Who Saved Easter

Előzetes/Részlet

Kormos mesék: A nyulacska csengője (2014)

A nyulacska csengője egy Kormos István meséje alapján készült animációs kisfilm, amelyet Richly Zsolt rendezett. A mesefilm mindössze 6 perc hosszú és Kecskemétfilm készítette.

Filmhossz: 6 perc
Eredeti cím: The Little Rabbit and His Bell

Előzetes/Részlet

Történet

Amikor egy kis nyuszika elveszti a csengettyűjét, senki sem akar segíteni neki megkeresni. Végül egy pulikutyában lel segítőtársra.

A húsvéti nyuszi a városba megy (1977)

A húsvéti nyuszi a városba megy egy csodálatos, 1977-ben bemutatott bábfilm.

Filmhossz: 50 perc
Eredeti cím: The Easter Bunny is Comin’ to Town

Előzetes/Részlet

Történet

Nappamacs, a húsvéti nyuszi elindul a hímes tojásokkal a közeli városba, ahol nem mindenki várja szeretettel őt.

A Passió (2004)

A passió (eredeti angol címén: The Passion of the Christ, azaz Krisztus passiója) egy 2004-ben bemutatott vallási témájú film, mely a bibliai Názáreti Jézus életének utolsó tizenkét óráját filmesíti meg. A forgatókönyvet Benedict Fitzgerald és Mel Gibson írta, míg utóbbi a rendezői szerepet is magára vállalta.

Filmhossz: 122 perc
Eredeti cím: The Passion of the Christ

Előzetes/Részlet

Történet

A názáreti Jézus életének utolsó tizenkét óráját ábrázolja, a jeruzsálemi keresztre feszítés napján.

A nagy húsvéti tojásvadászat (2000)

A nagy húsvéti tojásvadászat (The Great Easter Egg Hunt) egy 2000-ben megjelent húsvéti animációs film.

Filmhossz: 47 perc
Eredeti cím: The Great Easter Egg Hunt

Előzetes/Részlet

Történet

Nézd meg, ahogy Whiskers és játékbarátai életre kelnek, miközben az igazi húsvéti nyuszit és legendás varázstojását keresik, amely segíthet beteg gazdájuknak, Peternek, hogy húsvétra meggyógyuljon.

Roger nyúl a pácban (1988)

A Roger nyúl a pácban (Who Framed Roger Rabbit) egy 1988-as, félig élőszereplős, félig animációs film, mely számtalan híres mesefigurát vonultat fel.

Filmhossz: 99 perc
Eredeti cím: Who Framed Roger Rabbit

Előzetes/Részlet

Történet

Amikor meggyilkolják az egyik éjszakai klub tulajdonosát, Roger nyúl lesz a bűntény elsőszámú gyanúsítottja, egyetlen reménye, ha bebizonyítja ártatlanságát.

Feltámadás (2016)

Filmhossz: 107 perc
Eredeti cím: Risen (Clavius)

Előzetes/Részlet

Isten Fia (2014)

Filmhossz: 138 perc
Eredeti cím: Son of God

Előzetes/Részlet

Húsvéti parádé (1948)

Filmhossz: 99 perc
Eredeti cím: Easter Parade

Előzetes/Részlet

Gyuszi Nyuszi kalandjai (1995)

A Gyuszi nyuszi kalandjai (angolul: The New Adventures of Peter Rabbit) egy animációs film, mely 1995-ben került bemutatásra.

Filmhossz: 48 perc
Eredeti cím: The New Adventures of Peter Rabbit

Előzetes/Részlet

Történet

Gyuszi Nyuszi egy kis nyuszi, aki szereti a nagy meséket, ezeket meséli az édesanyjának, a testvéreinek, sőt még az unokatestvérének is, de amikor túl messzire megy egy mesével, megtanulja, hogy az őszinteség és az összetartás a legfontosabb.

A világ legszebb története – A Biblia (1965)

Filmhossz: 185 perc
Eredeti cím: The Greatest Story Ever Told

Előzetes/Részlet

Húsvéti Maci Laci (1994)

A Húsvéti Maci Laci (angolul Yogi the Easter Bear) egy 1994-ben bemutatott televíziós rajzfilm.

Filmhossz: 45 perc
Eredeti cím: Yogi the Easter Bear

Előzetes/Részlet

Történet

Amikor Maci Laci megeszi az összes húsvéti dzsemborira szánt cukorkát, Smith vadőr úgy megharagszik rá, hogy csak úgy hozhatja helyre a helyzetet, ha megtalálja a húsvéti nyuszit és elviszi az ünnepségre.

Egy falusi plébános naplója (1951)

Filmhossz: 115 perc
Eredeti cím: Journal d’un curé de campagne (Diary of a Country Priest)

Előzetes/Részlet

Tojáskaland (2006)

A Tojáskaland egy 2006-ban megjelent mexikói animációs film, amely 90 perc hosszú, korhatár besorolása alapján nyugodtan megtekinthető 6 éves kor fölött.

Filmhossz: 90 perc
Eredeti cím: Una película de huevos (A Movie of Eggs)
Eredeti megjelenési dátum: 2006. április 21.

Előzetes/Részlet

Történet

Egy Totó nevű kis tojás úgy dönt, hogy nem akar reggeli lenni, és kalandba kezd, hogy csirkévé váljon.

Nagy kalandozások – Történetek a Bibliából: A húsvéti történet (1986)

A Nagy kalandozások – Történetek a Bibliából egy animációs filmsorozat, melynek angol címe: The Greatest Adventure: Stories from the Bible. A filmsorozat 1985 és 1992 között futott és összesen 13 epizódot készítettek hozzá, melyből a tizenharmadik rész címe: A húsvéti történet, angolul: The Easter Story.

Filmhossz: 30 perc
Eredeti cím: The Greatest Adventure: Stories from the Bible – The Easter Story
Eredeti megjelenési dátum: 1985. április 26.

Előzetes/Részlet

Történet

Márk leírja Jézus életének utolsó napjait, amelyek a keresztre feszítéshez és a feltámadáshoz vezetnek.

Jézus Krisztus szupersztár (1973)

A Jézus Krisztus szupersztár (eredeti címén Jesus Christ Superstar) egy 1973-ban bemutatott musicalfilm, amely rockzenei stílusban meséli el Jézus keresztre feszítését megelőző napokat. A film Tim Rice és Andrew Lloyd Webber népszerű darabján alapul. A filmet Oscar- és Golden Globe-díjra jelölték.

Filmhossz: 102 perc
Eredeti cím: Jesus Christ Superstar

Előzetes/Részlet

Történet

A film Jézus keresztre feszítését megelőző napokat mutatja be, központjában Jézus, a tanítványai, Izrael népe és Róma vezetése közötti konfliktusok állnak.

Kellemes húsvéti ünnepeket! (1984)

Filmhossz: 94 perc
Eredeti cím: Joyeuses Pâques

Előzetes/Részlet

Krisztus utolsó megkísértése (1988)

Filmhossz: 157 perc
Eredeti cím: The Last Temptation of Christ

Előzetes/Részlet

Az élet kalandja (1999)

Filmhossz: 103 perc
Eredeti cím: Jesus’ Son

Előzetes/Részlet

Tom és Jerry – Húsvéti kacsa! (1958)

Tom és Jerry Húsvéti kacsa! névre hallgató epizódja eredetileg 1958-ban jelent meg, mindössze 6 perc hosszú és készült hozzá magyar szinkron.

Filmhossz: 6 perc
Eredeti cím: Tom and Jerry – Happy Go Ducky

Előzetes/Részlet

Történet

Tom és Jerry egy tojást kap ajándékba a húsvéti nyuszitól, melyből egy kiskacsa kel ki, aki folyton bajba sodorja magát. Tomra és Jerryre marad a feladat, hogy megóvják őt a bajtól, vajon meddig képesek rá?

Tapsi Hapsi – Húsvéti nyúlságok!

A Tapsi Hapsi – Húsvéti nyúlságok! egy 7 perces húsvéti különkiadás, mely 1947-ben jelent meg.

Filmhossz: 7 perc
Eredeti cím: Looney Tunes – Easter Yeggs

Előzetes/Részlet

Történet

A húsvéti nyuszinak sikerül rászednie Tapsi Hapsit, hogy szállítsa ki helyette a húsvéti tojásokat, azonban útját többen is hátráltatni próbálják.

Tízparancsolat (1956)

Filmhossz: 115 perc
Eredeti cím: The Ten Commandments

Előzetes/Részlet

Megosztás másokkal