Halloweeni sminkek gyerekeknek: Lányoknak és fiúknak egyaránt című cikk borítóképe

Halloweeni sminkek gyerekeknek: Lányoknak és fiúknak egyaránt

Halloween közeledtével nem csak a gyerekek, hanem a szülők is elkezdenek gondolkodni azon, hogy vajon milyen jelmezbe bújjon gyerekük. Ha a jelmezhez szükség van valamilyen sminkre is, akkor általában nehéz saját kútfőből kitalálni valami olyat, amit egyszerű elkészíteni, illetve jól is néz ki.

Ez a cikk pont ebben próbál segítséget nyújtani, lányoknak és fiúknak egyaránt inspirációt ad halloweeni sminkeléssel kapcsolatban, legyen szó akár boszorkányról, vámpírról, zombiról vagy más rémisztő figuráról.

Halloweeni sminkek lányoknak

Először is szeretnénk bemutatni pár halloweeni sminket lánygyermekek számára, náluk örökklasszikusnak mondható a boszorkányos, cicás smink, illetve az utóbbi években az Az című filmnek köszönhetően a bohóc smink is.

Halloweeni sminkek fiúknak

Alább fiúknak használható sminkeket találhattok, náluk népszerűek a halálfejes, koponyás, illetve szintén a bohócos arcfestések.

Boszorkány smink gyerekeknek

Mint említettük a bohócos arcfestések mindig is óriási népszerűségnek örvendtek, mind farsangkor, mind halloweenkor, így ehhez a témához egy külön táblát készítettünk. A képen láthatjátok, hogy a boszorkányos sminkeknél nagyon dominálnak a zöld, lila és fekete színek. A smink mellé természetesen ne felejtsük el a boszorkányok elengedhetetlen kalapját, boszorkány sapkáját, seprűjét, illetve köpenyét és csizmáját, hogy teljes legyen a jelmez.

Megosztás másokkal