Karácsonyi filmek témájú cikkek borítóképe

A legjobb romantikus karácsonyi filmek az ünnepekre

Ezen az oldalon összegyűjtöttük számodra a legjobb romantikus karácsonyi filmeket. Ha eleged van a Reszkessetek, betörők!-ből vagy csak egy kis romantikára vágynál karácsonykor, akkor válassz egy filmet az alábbi listáról. Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a filmek melegséget hoznak a te szívedbe is.

Nagykarácsony (2021)

A Nagykarácsony egy 2021-ben megjelent magyar romantikus karácsonyi film. Főbb szerepekben Ötvös András és Zsigmond Emőke található.

Történet

A film főszereplője egy Arnold nevű tűzoltó, aki kudarcba fulladt lánykérése után csődöt mond a munkahelyén is. Főnöke nagylelkűségének hála nem kirúgja, hanem egy karácsonyi vásárra száműzi a rendezvény biztosítására. Itt ismerkedik meg egy kedves, fiatal tanítónővel, aki a karácsonyi műsort tanítja be a gyerekeknek.
Behavazva (2019)

Behavazva (2019)

A Behavazva egy 2019-es amerikai romantikus vígjáték film, mely egy hóvihar hatását mutatja be a középiskolai végzősök életére egy kisvárosban.

Történet

Egy kisvárosban karácsony estéjén beköszönt a hóvihar, mely összehoz egy csapat fiatalt, hogy jól felbolygassák a kapcsolataikat, nem kímélve sem barátságokat, sem szerelmeket.

Oszd meg másokkal is