Karácsonyi filmek témájú cikkek borítóképe

A legszebb karácsonyi romantikus filmek magyarul

A karácsonyi időszak a szeretetről, az érzelmi kötődésekről és a varázslatos pillanatokról szól, így természetes, ha ilyenkor szívesen megnéznénk egy kellemes, drámáktól mentes, szíveket megmelengető romantikus filmet. A cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi romantikus filmeket magyarul, hogy segítsünk neked megtalálni a tökéletes magyar szinkronnal rendelkező filmet az ünnepi időszakra. Legyen szó klasszikusokról vagy modern darabokról, garantáltan találni fogsz valami kedvedre valót a listánkon.

Alább találod a legszebb, legkedvesebb karácsonyi romantikus filmeket, melyek rendelkeznek magyar szinkronnal.

Nagykarácsony (2021)

A Nagykarácsony egy 2021-ben megjelent magyar romantikus karácsonyi film. Főbb szerepekben Ötvös András és Zsigmond Emőke található.

Történet

A film főszereplője egy Arnold nevű tűzoltó, aki kudarcba fulladt lánykérése után csődöt mond a munkahelyén is. Főnöke nagylelkűségének hála nem kirúgja, hanem egy karácsonyi vásárra száműzi a rendezvény biztosítására. Itt ismerkedik meg egy kedves, fiatal tanítónővel, aki a karácsonyi műsort tanítja be a gyerekeknek.
Behavazva (2019)

Behavazva (2019)

A Behavazva egy 2019-es amerikai romantikus vígjáték film, mely egy hóvihar hatását mutatja be a középiskolai végzősök életére egy kisvárosban.

Történet

Egy kisvárosban karácsony estéjén beköszönt a hóvihar, mely összehoz egy csapat fiatalt, hogy jól felbolygassák a kapcsolataikat, nem kímélve sem barátságokat, sem szerelmeket.

Oszd meg másokkal is