Karácsonyi filmek témájú cikkek borítóképe

Íme a legjobb Disney által készített karácsonyi filmek és mesék

Ebben a cikkben összegyűjtöttük és bemutatjuk a legjobb és legszebb Disney által készített vagy kiadott a karácsonnyal vagy a Télapóval foglalkozó filmet, legyen szó élőszereplős vagy animációs filmről.

Görgess lejjebb, olvasd el a leírásokat, tekintsd meg az előzeteseket és válaszd ki azt a Disney karácsonyi filmet, amelyet megnézel. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás (2022)

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás (2022)

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás című televíziós különkiadás 2022-ben jelent meg. A Disney+ streaming szolgáltatásra készült, és a Marvel Univerzum része. A főszerepekben az eredeti A galaxis őrzői filmekből ismert színészek tűnnek fel, mint például Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista és Vin Diesel, valamint mások, mint például Kurt Russell és Sylvester Stallone.

Történet

A Galaxis őrzői szeretnék emlékezetessé tenni Peter Quill karácsonyát, így ellátogatnak a Földre, hogy beszerezzék számára a tökéletes karácsonyi ajándékot.

A végére értünk, még mindig nem sikerült választani? Sebaj,a Disney+-on találhatóak további olyan karácsonyi filmek, amelyek ezen a listán nem találhatóak meg, de ez azért lehetséges, mert a Disney pár éve felvásárolta a Fox-ot, így több olyan karácsonyi film (Reszkessetek, betörők!, Die Hard stb) is felkerült a kínálatukba, amelyet valójában nem ők gyártottak, de már ők rendelkeznek a terjesztési jogokkal. Ha a listában nem találtad meg azt a filmet, amelyet keresel, akkor nézz fel a Disney+ szolgáltatásra és tekintsd meg a kínálatukat.

Oszd meg másokkal is