A legjobb, legviccesebb vígjátékokat összegyűjtő cikkek borítóképe

2023 legjobb vígjátékai

Imádod a poénokat, a vicceket vagy csak szeretnél egy jót szórakozni, hogy elfelejtsd az élet nehézségeit? Ezekre kiváló megoldás egy igazán jó vígjáték, amelyen tényleg jókat lehet nevetni. Az ilyen filmek kikapcsolják az agyad és a nevetéssel boldoggá tesznek. Ennek elősegítésére, ebben a cikkben összegyűjtöttük 2023 legjobb, legviccesebb vígjátékait.

Imádlak utálni (2023)

Imádlak utálni (2023)

Az Imádlak utálni (eredeti címén Anyone But You) egy 2023-as (nálunk csak 2024-ben került bemutatásra) amerikai romantikus vígjáték, Will Gluck rendezésében. A film William Shakespeare „Sok hűhó semmiért” című műve alapján készült. A főszereplők Sydney Sweeney és Glen Powell. A film egy szórakoztató romantikus vígjáték, ami tele van humorral, romantikával és marakodással, ideális párok számára, vagy egy borongós délutánra, amikor egy kicsit szívesen nevetnénk.

Filmhossz: 100 perc
Eredeti cím: Anyone But You
Eredeti megjelenési dátum: 2023. december 22.

Előzetes/Részlet

Történet

Találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) biztos, hogy nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Megosztás másokkal