A legjobb, legviccesebb vígjátékokat összegyűjtő cikkek borítóképe

2018 legjobb vígjátékai

Imádod a poénokat, a vicceket vagy csak szeretnél egy jót szórakozni, hogy elfelejtsd az élet nehézségeit? Ezekre kiváló megoldás egy igazán jó vígjáték, amelyen tényleg jókat lehet nevetni. Az ilyen filmek kikapcsolják az agyad és a nevetéssel boldoggá tesznek. Ennek elősegítésére, ebben a cikkben összegyűjtöttük 2018 legjobb, legviccesebb vígjátékait.

BÚÉK (2018)

A BÚÉK az olasz Teljesen idegenek című film magyar feldolgozása. A filmet 2018-ban mutatták be, játékideje 114 perc és műfaja vígjáték és dráma. A filmben a legnevesebb magyar színészek tűnnek fel: Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva, Hevér Gábor, Törőcsik Franciska, Lengyel Tamás és Elek Ferenc. A film témáját választva tökéletes szórakozás lehet szilveszter éjszakára vagy az új év első napjára.

Filmhossz: 101 perc
Eredeti megjelenési dátum: 2018. december 06.

Előzetes/Részlet

Történet

Egy baráti társaság együtt tölti a szilvesztert. A vacsora alatt úgy döntenek, hogy játszanak egy játékot: bárki bármilyen üzenetet vagy hívást kap, azt meg kell osztania a többiekkel is. Ezzel hazugságok, átverések és felréértések sorozata veszi kezdetét.

A Grincs (2018)

Filmhossz: 86 perc
Eredeti cím: The Grinch
Eredeti megjelenési dátum: 20181109. .

Előzetes/Részlet

Megosztás másokkal