Karácsonyi filmek témájú cikkek borítóképe

A legjobb karácsonyi filmek 2022-ből

Egy igazán jó karácsonyi filmet keresel 2022-ből? Tekintsd meg az alábbi listánkat és kapcsolódj ki egy igazán jó 2022-ben megjelent karácsony filmmel.

Bébi úr: Karácsonyi jutalom (2022)

Bébi úr: Karácsonyi jutalom (2022)

A Bébi úr: Karácsonyi jutalom egy a Netflix felületén, 2022-ben megjelent karácsonyi különkiadás, mely a Bébi úr univerzumban játszódik. Az animációs film hossza mindössze 45 perc, így egy hosszabb sorozatepizódnak, vagy egy rövidebb filmként érdemes kezelni, ideális választás lehet fiatalabb gyerekek számára, akik nem tudják hosszabb ideig lekötni magukat, vagy azoknak, akik imádják a Bébi úr filmeket és sorozatot.

Filmhossz: 45 perc
Eredeti cím: The Boss Baby: Christmas Bonus
Eredeti megjelenési dátum: 2022. december 06.

Előzetes/Részlet

Történet

Bébi úr nem rajong a karácsonyért, de óriási meglepetés éri, amikor véletlenül helyet cserél a Mikulás egyik manójával és az Északi-sarkon ragad. Timre hárul a feladat, hogy időben hazavigye öccsét, hogy együtt ünnepelhessen a család karácsonykor.
A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás (2022)

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás (2022)

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás című televíziós különkiadás 2022-ben jelent meg. A Disney+ streaming szolgáltatásra készült, és a Marvel Univerzum része. A főszerepekben az eredeti A galaxis őrzői filmekből ismert színészek tűnnek fel, mint például Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista és Vin Diesel, valamint mások, mint például Kurt Russell és Sylvester Stallone.

Filmhossz: 40 perc
Eredeti cím: The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Eredeti megjelenési dátum: 20221125. .

Előzetes/Részlet

Történet

A Galaxis őrzői szeretnék emlékezetessé tenni Peter Quill karácsonyát, így ellátogatnak a Földre, hogy beszerezzék számára a tökéletes karácsonyi ajándékot.
Vérapó (2022)

Vérapó (2022)

A Vérapó egy 2022-es amerikai akcióvígjáték film, amely ebből kifolyólag számtalan akciódús és humoros jelenetet tartalmaz. A film stílusa fekete komédia és elsődleges célja, hogy kifigurázza a karácsonyi kliséket.

Filmhossz: 101 perc
Eredeti cím: Violent Night
Eredeti megjelenési dátum: 2022. december 02.

Előzetes/Részlet

Történet

Egy csapat zsoldos karácsony este betör egy gazdag család birtokára, azonban nincsenek felkészülve arra, hogy a Mikulás is a helyszínen van. Amikor a felfegyverzett betörők megpróbálnák eltenni láb alól, akkor jönnek, hogy ez a Mikulás nem is szent.

A mi kis falunk: Karácsony (2022)

A mi kis falunk egy 2017-ben indult nagy népszerűségnek örvendő magyar televíziósorozat, amelyhez 2022-ben készült egy karácsonyi különkiadás, amely december 24-én lett bemutatva az RTL-en.

Eredeti megjelenési dátum: 2022. december 24.

Előzetes/Részlet

Történet

Karácsony napján furcsa mozgolódás történik Pajkaszegen, rég nem látott lakók is visszatérnek, hogy együtt ünnepeljék szeretett falujukban az év legszebb napját.
Karácsony a farmon (2022)

Karácsony a farmon (2022)

A Karácsony a farmon egy 2022-ben megjelent családi és gyerekfilm, melyet a Netflix forgalmaz.

Filmhossz: 102 perc
Eredeti cím: Christmas on Mistletoe Farm
Eredeti megjelenési dátum: 20221123. .

Előzetes/Részlet

Történet

Egy ötgyermekes özvegy apa, karácsonykor örököl egy farmot. A városi életből a falusi életbe költözik, ami nem megy zökkenőmentesen. Közben a gyerekei azt tervezik, hogy örökre ott maradnak

Megosztás másokkal