Romantikus filmek nem csak Valentin napra című cikk borítóképe

A legjobb Netflixes romantikus filmek és sorozatok

Ha szereted a romantikus filmeket és sorozatokat, akkor a Netflix a te barátod. A streaming platform rengeteg különböző hangulatú és stílusú romantikus filmet és sorozatot kínál. Legyen szó akár egy könnyed romantikus vígjátékról, egy szenvedélyes és szemeket nem kímélő drámáról vagy fiataloknak szóló (young adult) szerelmes filmekről, a Netflixnek mindenre van ajánlata. Ebben a cikkben bemutatjuk a Netflix legjobb saját gyártású romantikus filmjeit és sorozatait, amelyek garantáltan elvarázsolnak.

A csókfülke (2018)

A csókfülke egy 2018-ban megjelent nagysikerű, Netflix által készített könyvadaptáció. A főszereplők Joey King, Jacob Elordi és Joel Courtney.

Történet

Elle szerelmes legjobb barátja bátyjába, ám tudja, hogy ez nem helyes, hiszen korábban megegyeztek, hogy a legjobb barátod rokonai tabuk, ha szerelemről van szó. Ezért megpróbálja elnyomni magában az érzéseit, ami egészen jól megy addig, amíg egy jótékonysági csókfülkében nem kerülnek egymással szembe.

A csókfülke 2. (2020)

A csókfülke 2 egy 2020-ban bemutatott romantikus vígjáték, melyet Vince Marcello rendezett. A film Beth Reekles szerző The Kissing Booth 2: Going the Distance című műve alapján készült. A második részre visszatértek az első rész főbb szereplői.

Történet

Elle élete nem egyszerű: távkapcsolatban élnek a barátjával, az egyetemi jelentkezés is nyakán van, és még egy újonnan feltűnt fiú is felkavarja az állóvizet.

Bíbor szívek (2022)

A Netflix 2022-es nagy dobása a Bíbor szívek volt, amely alig kapott hírverést, de mégis villámgyorsan vált közönségkedvenccé. A film 2022-ben jelent meg, 122 perc hosszú és Sofia Carson jóvoltából számos nagyszerű dal csendül fel benne. A férfi főszereplőt Nicholas Galitzine játssza el, míg Chosen Jacobs egy fontos mellékszerepben tűnik fel.

Történet

Egy számos nehézséggel küzdő énekesnő és egy hamarosan bevonuló tengerészgyalogos érdekházasságot köt, de nem számolnak vele, hogy egy valódi tragédia egyre közelebb hozza őket egymáshoz, és hogy valódi érzelmeket fognak táplálni egymás iránt. De vajon működhet egy hazugságra épített kapcsolat? Vajon titokban tarthatják a titkot, amelynek a kiderülése súlyos szankciókkal járna?
Behavazva (2019)

Behavazva (2019)

A Behavazva egy 2019-es amerikai romantikus vígjáték film, mely egy hóvihar hatását mutatja be a középiskolai végzősök életére egy kisvárosban.

Történet

Egy kisvárosban karácsony estéjén beköszönt a hóvihar, mely összehoz egy csapat fiatalt, hogy jól felbolygassák a kapcsolataikat, nem kímélve sem barátságokat, sem szerelmeket.

A csókfülke 3. (2021)

A csókfülke 3. egy 2021-ben bemutatott, Netflix által gyártott tini romantikus film, mely a széria záróepizódja.

Történet

Elle utolsó nyarát tölti a főiskola kezdete előtt, de még mindig nem tudja eldönteni, hogy a pasijával vagy a legjobb barátjával tartson továbbtanulni. Döntenie kell, de ezzel valaki szívét összetöri.

Karácsonyi kiszállítás (2022)

A Karácsonyi kiszállítás (eredeti címe: Jeszcze przed swietami) egy 2022-ben bemutatott lengyel romantikus film, amelyet Aleksandra Kulakowska, illetve Maciej Prykowski rendezett. A főszereplők között megtalálható: Monika Frajczyk, Piotr Pacek és Dorota Kolak.

Történet

Amikor egy rosszindulatú munkatárs szabotálja a kiszállításokat, egy futárnak és egy segítőkész ügyfélnek versenyt kell futnia az idővel, hogy a karácsonyi ajándékokat eljuttassák a címzetteknek.

Megosztás másokkal