A legjobb, legviccesebb vígjátékokat összegyűjtő cikkek borítóképe

Minden idők legjobb vígjátékai, hogy igazán jókat röhögj

A vígjáték az egyik legnépszerűbb műfaj, amelynek célja a szórakoztatás, az emberek jobbkedvre való derítése. Ebben a cikkben bemutatjuk minden idők legjobb vígjátékait, amelyeket érdemes megnézni, ha egy kis felüdülésre vágyunk.

Persze ez egy szubjektív lista, hiszen mindenkinek más nyeri el a tetszését, mindenki mást tart viccesnek, így nem könnyű listába állítani a rengeteg nagyszerű filmet. Fontos, hogy mi nem rangsoroljuk a filmeket, azaz egy film listán elfoglalt helye nem jelenti azt, hogy az adott film jobb-e vagy rosszabb egy másiknál.

A listánkon olyan filmek is szerepelnek, amelyek mára már a popkultúra részéve váltak, de olyanok is, amelyeket ma még lehet, hogy kevesen ismernek. Olyan filmek, amelyeken zseniális színészek és rendezők vagy kevésbé ismert nevek dolgoztak együtt, hogy megnevettessenek minket. Vannak a listán filmek, amelyek nem félnek kifigurázni senkit és semmit és olyanok is, amelyekben nemcsak poénok vannak, hanem mögöttes mondanivaló is

Ha szereted a vígjátékot és szükséged van egy kis felhőtlen kikapcsolódásra, akkor ez a cikk neked szól, hiszen összegyűjtöttük az általunk 100 legjobbnak vélt, azaz minden idők legjobb vígjátékát.

Jó srácok (2019)

A Jó srácok egy 2019-es, 90 perces, gyerekekről, de nem gyerekeknek szóló vígjáték. Annak, aki szereti a szókimondó, nem gyerekbarát vígjátékokat, annak tökéletes választás ez a film.

Történet

Három általános iskolás kissrác őrült kalamajkába keveredik: véletlenül drogot lopnak két tinilánytól, akik emiatt üldözőbe veszik őket. Vajon kiállja a barátságuk ezt a nehéz helyzetet?

Családi üzelmek (2013)

A Családi üzelmek (angolul We’re the Millers) egy 2013-as, 16 éves kor felettieket megcélzó vígjáték. A film központjában egy kamu család áll, akik azért színlelnek rokoni kapcsolatot, hogy ne keltsenek feltűnést a határon drogcsempészés közben. A „család” tagjait Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Will Poulter és Emma Roberts alakítják. A film nagy sikert aratott a nézők körében, hiszen sikeresen csavart egyet a megszokott családi vakációs történeten.

Történet

Egy pitiáner díler életében egyszer próbál meg helyesen cselekedni, de akkor is pórul jár: miközben egy tinédzsernek segít, elveszíti az anyagot és a pénzét is. Hogy adósságait tisztázni tudja, a beszállítója Mexikóba küldi egy újabb szállítmányért, a kockázatok csökkentése érdekében egy kamu családot épít maga köré, akikkel egy lakóautóban próbálják meg átcsempészni az illegális anyagot a határon.

Nagyfiúk (2010)

Gyermekkori kosárlabdaedzőjük halála miatt újra összejön néhány régi barát, akik egy tóparti nyaralóban gyűlnek össze. A haverok, immár feleségekkel és gyerekekkel együtt, ott folytatják, ahol gyerekként abbahagyták, és rájönnek, hogy a kor nem számít, ha szórakozásról van szó.

Történet

A Nagyfiúk (eredeti címén Grown Ups) egy 2010-ben bemutatott vígjáték, melynek színészgárdája tele van sztárokkal: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Mario Bello, Maya Rudolph és Joyce Van Patten is szerepet vállaltak benne.

Rossz anyák (2016)

A Rossz anyák (Bad Moms) egy 2016-ban bemutatott vígjáték, mely három anya szórakoztató ámokfutását mutatja be. A három főszereplő anyát Mila Kunis, Kathryn Hahn és Kristen Bell alakítják.

Történet

Három túlhajszolt, kimerült anya úgy dönt, hogy itt az ideje kipihenniük a mindennapi nehézségeket, ezért féktelen bulizásba és szórakozásba kezdenek.

Forrest Gump (1994)

A Forrest Gump egy közönségkedvenc 1994-ben megjelent dráma, vígjáték és romantikusfilm. A film főszereplője Tom Hanks, aki a címszereplőt alakítja. A történet az 1986-ban kiadott Forrest Gump: avagy egy együgyü fickó feljegyzései könyvön alapszik, amelyet Winston Groom írt.

Történet

A film egy Forrest Gump nevű férfi életét követi végig, akit sokan tartanak nem normálisnak, de valójában egy rendkívül kedves és szelíd emberről van szó.

Kellékfeleség (2011)

A Kellékfeleség (angolul Just Go with It) egy 2011-ben bemutatott romantikus vígjáték, melynek főszereplői között megtalálható Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, Nicole Kidman, Nick Swardson, Bailee Madison és Griffin Gluck.

Történet

Egy plasztikai sebész meggyőzi hűséges asszisztensét, hogy adja ki magát a leendő exfeleségének egy hawaii nyaraláson, hogy elfedjen egy meggondolatlan hazugságot, amit a sokkal fiatalabb barátnőjének mondott.

Vakáció (2015)

A Vakáció egy 2016-ös vígjáték, „road movie”, főszerepeit Ed Helms és Christina Applegate játsszák, mellékszerepben pedig feltűnik Chris Hemsworth is. A film a Warner gondozásában készült, és több, mint 100 millió dollárt termelt a jegypénztáraknál.

Történet

Egy családapa gyerekkori emlékeinek felelevenítésének érdekében meglepi családját egy országjáró kirándulással, melynek végső célja Amerika kedvenc vidámparkja, Walley World. A családi összetartást fokozó autóutat számtalan szerencsétlenség súlytja.

Apádra ütök (2000)

Az Apádra ütök (angolul: Meet the Parents) egy 2000-ben bemutatott romantikus vígjáték, melyben egy vőlegény és egy leendő após rivalizálását követhetjük nyomon. A vőlegényt Ben Stiller, míg a leendő apóst Robert De Niro alakítja.

Történet

A férfi ápoló, Greg Focker a lánykérés előtt találkozik barátnője szüleivel, de a lány gyanakvó apja minden vőlegény legrosszabb rémálma.

Dumb és Dumber kettyó (2014)

A Dumb és Dumber kettyó egy 2014-ben bemutatott amerikai filmvígjáték, amelyet a Farrelly testvérek készítettek. A főszerepben Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden és Kathleen Turner látható.

Történet

Miután Harry Dunne értesül róla, hogy az elveszettnek hitt lánya új vesére szorul, legjobb haverjával, Lloyd Christmas-szal elindulnak a lány felkutatására. A két tökkelütött végül a világ legragyogóbb elméinek találkozóján köt ki, ám ők közel sem jártasak annyira a tudományokban, mint az ott jelenlévők.

Nagyfater elszabadul (2016)

A Nagyfater elszabadul (angolul Dirty Grandpa) egy 2016-ban bemutatott őrült vígjáték, melynek főszereplői Robert De Niro és Zac Efron.

Történet

Egy feszült ügyvéd egy hétre van attól, hogy feleségül vegye főnöke uralkodó lányát. A nagyapja félrevezeti unokáját, aki azon kapja magát, hogy úton vannak egy vad tavaszi szünetre, ahol ütős diákszövetségi bulik és kocsmai verekedések várnak rájuk. Míg Jason a közelgő esküvő miatt aggódik, Dick megpróbálja megmutatni az unokájának, hogy hogyan érdemes élni az életet.

Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson (2000)

A Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson, azaz Scary Movie egy 2000-ben megjelent horrorparódia, mely kifigurázza a zsáner legnépszerűbb darabjait, például a Péntek 13-at, a Halloween vagy a Sikoly filmeket, illetve a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmet is, melyre már a címben is utalnak a magyar fordítók.

Történet

Egy csapat tinédzser véletlen megölt, majd eltűntetett egy holttestet. Megpróbálták eltitkolni, de valaki pontosan tudja a titkukat és most rájuk vadászik.

Rossz szomszédság (2014)

A Rossz szomszédság egy 2014-ben bemutatott, nem fiataloknak szánt vígjáték, melyben két szomszéd, történetesen egy házaspár és egy diákszövetség egymás ellen elkövetetett szívatásait kísérhetjük nyomon.

Történet

Mihez kezdhet egy házaspár, amikor egy zajos egyetemi diákszövetség költözik a szomszédba? Feladja és elköltözik vagy felveszi a kesztyűt és szembeszáll velük. Vajon Mac és Kelly melyiket választják?

Terhes társaság (2010)

A Terhes társaság egy 2010-ben bemutatott vígjáték, amelynek főszereplői: mindenki kedvenc Vasembere, Robert Downey Jr, és a Másnaposokból is ismert Zach Galifianakis, aki ugyanolyan őrült karaktert játszik, mint abban a filmsorozatban. A filmben továbbá feltűnik Michelle Monaghan és Jamie Foxx is.

Történet

Peter felesége mindenórás, így szeretne időben hazaérni a szülésre, de egy váratlan találkozás keresztbe húzza terveit, hiszen Ethan egy igazi kétbalkezes, aki bár nem szándékosan, de minden tönkretesz.

21 Jump Street – A kopasz osztag (2012)

A 21 Jump Street – A kopasz osztag egy 2012-ben bemutatott vígjáték, amely két beépített rendőr történetét meséli el. A film főszereplői Jonah Hill és Channing Tatum.

Történet

Két alulteljesítő zsarut visszaküldenek egy helyi középiskolába, hogy elvegyüljenek és lekapcsoljanak egy szintetikus droghálózatot.

Lánytesók (2015)

A Lánytesók (angolul Sisters) 2015-ben bemutatott vígjáték, melynek főszereplői Amy Poehler és Tina Fey.

Történet

Két nővér úgy dönt, hogy rendeznek egy utolsó házibulit, mielőtt szüleik eladják a családi házat, ahol gyerekként felnőttek.

Szűzőrség (2018)

A Szűzőrség egy 2018-ban bemutatott vígjáték, amelyben azt láthatjuk komikus köntösbe bújtatva, hogy hogyan próbálják a szülők megóvni gyermekeiket vélt vagy valós hibák elkövetésétől. A filmben főszerepet játszanak: Leslie Mann, Kathryn Newton, John Cena, Geraldine Viswanathan és Ike Barinholtz.

Történet

Amikor három szülő rájön, hogy lányaik arra készülnek, hogy elveszítsék a szüzességüket az érettségi banketten, elhatározzák, hogy történjen bármi, megakadályozzák őket ebben.

Horrorra akadva 2. (2001)

A Horrorra akadva 2. (eredeti cím: Scary Movie 2) 2001-ben bemutatott amerikai horrorparódia, mely nem fél viccet csinálni a Sikoly, a Poltergeist, Az átok és még sok más filmből sem.

Történet

Oldman professzor hatására négy diák egy iskolai projekt részeként meglátogat egy kísértetházat.

Vejedre ütök (2004)

A Vejedre ütök (angolul: Meet the Fockers) egy 2004-ben bemutatott vígjáték, amely a népszerű első rész, az Apádra ütök folytatása. Az első rész főszereplői, azaz Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo és Blythe Danner mind-mind visszatérnek a folytatásra is, illetve csatlakozik hozzájuk még két újabb szereplő is: Dustin Hoffman és Barbra Streisand.

Történet

Most, hogy szent a béke Greg és leendő apósa között, itt az idő, hogy Pam és Greg szülei végre találkozzanak egymással. A hipernyugodt Fockerek és a feszélyezett Byrnesek kezdettől fogva nem találják a közös hangot, és bármennyire is próbálkozik Greg és Pam, egyszerűen nem sikerül közelebb hozniuk egymáshoz a családjaikat. Mindez egy katasztrofálisan vicces ismerkedési időszakot eredményez.

Tökéletes hang (2012)

A Tökéletes hang (Pitch Perfect) egy 2012-ben bemutatott, 112 perc hosszú amerikai zenés vígjáték, melynek főszereplői Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp, Elizabeth Banks, Skylar Astin és Hana Mae Lee.

Történet

Becát, a Barden Egyetem elsőéves hallgatóját rábeszélik, hogy csatlakozzon a Bellákhoz, az iskola lányokból álló acapella csoportjához. Eleinte a csapat egyáltalán nem jön ki jól egymással, de muszáj lesz összhangba kerülniük, hogy legyen esélyük megnyerni a főiskolai zenei versenyt.

Horrorra akadva 3. (2003)

A Horrorra akadva 3. (Scary Movie 3) egy 2003-as horrorparódia, amely 2004-ben került bemutatásra. Többek között kiparodizálja a következő filmeket: A kör, Mátrix és Jelek.

Történet

Cindynek titokzatos gabonakörök és videokazetták után kell nyomoznia, hogy az elnökkel karöltve megakadályozzanak egy idegen inváziót.

Másnaposok (2009)

A Másnaposok (The Hangover) egy 2009-ben bemutatott vígjáték, melynek középpontjában pár haver és egy átmulatott éjszaka áll. A film óriási sikert aratott és több folytatást is kapott. A főszerepeket Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis és Justin Bartha játsszák.

Történet

Doug esküvője előtt, három barátjával Las Vegasba utazik egy vad és emlékezetes legénybúcsúra. Amikor másnap reggel felébrednek, semmire sem emlékeznek az éjszakából, észreveszik, hogy Dougot nincs meg. A három másnapos haver megpróbálja időben előkeríteni a vőlegényt, hogy időben odaérjen a saját esküvőjére.

Éretlenségi (2019)

Az Éretlenségi (Booksmart) egy 2019-es filmvígjáték, melyet Olivia Wilde rendezett, a két főszereplőt pedig Kaitlyn Dever és Beanie Feldstein alakítja. A filmben két lány örült kalandját követhetjük végig, miközben belevetik magukat az éjszakai életbe.

Történet

Két éltanuló az utolsó pillanatban rájön, hogy talán lemaradtak az iskolás évek legszebb pillanatairól, ezért elhatározzák, hogy bepótolják a sok kihagyott bulit és szórakozást.

Csupasz pisztoly (1988)

A Csupasz pisztoly (The Naked Gun) egy 1988-ban bemutatott komédia, amely nem fél viccet csinálni a korszak legnagyobb filmjeiből. A film főszerepét, a nagy nevettető Leslie Nielsen alakítja. A sorozat alapötletét a Nagyon különleges ügyosztály adja.

Történet

Frank Drebin, egy meglehetősen tanácstalan rendőrnyomozó megpróbál meghiúsítani egy összeesküvést, amelynek célja, hogy ártatlan embereket agykontroll segítségével bérgyilkosokká változtassanak.

Superbad, avagy miért ciki a szex? (2007)

A Superbad, avagy miért ciki a szex? (angolul simán Superbad) egy 2007-ban bemutatott vígjáték, melynek főszerepeiben Jonah Hill, Michael Cera és Christopher Mintz-Plasse láthatóak.

Történet

Két végzős középiskolás nagy reményeket fűz az érettségi bulihoz. A tinédzserek azt tervezik, hogy piát és csajokat szereznek, hogy bekerülhessenek a menő társaságba, de a szeparációs szorongás és két unatkozó rendőr megnehezíti a páros küldetését.

Ne szórakozz Zohannal (2008)

A Ne szórakozz Zohannal egy 2008-as amerikai akció-vígjáték, amelyet Dennis Dugan rendezett. A főszereplők között szerepelnek Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui és Nick Swardson.

Történet

A hazájában folyó harcokba belefáradt legendás izraeli kommandós, Zohan megrendezi saját halálát, és New Yorkba megy, hogy megvalósítsa legnagyobb álmát és fodrász legyen. Zohan szexi képességei miatt nagy sikert arat a manhattani nők körében, ám amikor ellenségei előtt lelepleződik, Zohannak újra katonai képességeit kell segítségül hívnia.

Nagyfiúk 2. (2013)

Lenny visszaköltözik a családjával szülővárosába, hogy a barátaival lehessen. Akik szintén élik tovább a saját életüket: Ericnek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével, Kurt visszament dolgozni kábelszerelőként, Marcus pedig megtudja, hogy van egy 18 éves fia.

Történet

Miután Lenny visszaköltözik családjával a szülővárosába, hogy a barátaival és azok gyerekeivel lehessen, Lenny rájön, hogy a régi zsarnokok, új zsarnokok, skizofrén buszsofőrök, részeg síelő rendőrök és négyszáz jelmezes bulizabáló között néha az őrület követi az embert.

Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (2006)

A Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (angolul Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) egy 2006-os amerikai fekete komédia, amelyet Larry Charles rendezett és Sacha Baron Cohen a főszereplője.

Történet

A kazah tévé népszerű riporterét, Boratot az Egyesült Államokba küldik, hogy tudósítson a világ legnagyszerűbb országáról, azonban Boratot jobban érdekli, hogy felkutassa és feleségül vegye Pamela Andersont.

Gyagyás gyilkosság (2019)

A Gyagyás gyilkosság egy 2019-es, Netflixen bemutatott sikerfilm, melynek két főszereplője Adam Sandler és Jennifer Aniston. A film műfaja vígjáték, így a nyomozást végigkíséri a komikum.

Történet

Egy nem túl sikeres rendőr és fodrász felesége európai utazásra indulnak, ahol egy rejtélyes gyilkosággal találják szemben magukat. Ahelyett, hogy a nyomozókra hagynák az eset megoldását, úgy érzik nekik kell elkapniuk a gyilkost.

Csupasz pisztoly a (z)űrben (2000)

A Csupasz pisztoly a (z)űrben, angolul 2001: A Space Travestry egy 2000-ben bemutatott sci-fi vígjáték, amelynek a nevével ellentétben nincs köze a Csupasz pisztoly című filmekhez. Abban viszont megegyezik velük, hogy mindkettőben Leslie Nielsen játssza a főszerepet, mindkét filmnek hasonló a humora, és mindkét film számos népszerű és kevésbé népszerű filmet parodizál ki.

Történet

Az Egyesült Államok elnökét elrabolják, és kicserélik egy klónra, ugyanezt tervezik a világ összes vezetőjével. Ám ekkor jön a képbe Richard Dick, aki nem hagyja annyiban a dolgot.

Rossz szomszédság 2. (2016)

A Rossz szomszédság 2. egy 2016-ban bemutatott vígjáték, mely az első részben is megismert szereplőkkel tér vissza, így a folytatásban is feltűnnek: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron és Dave Franco. Illetve csatlakozik hozzájuk pár új arc is: Chloë Grace Moretz és Selena Gomez.

Történet

Mac-et és Kellyt kísértik a diákszövetségek: újdonsült szomszédjuk egy lány diákszövetség, akiknek legyőzéséhez korábbi ellenfelüket, Teddyt hívják segítségül.

Távkapcs (2006)

A Távkapcs (Click) egy 2006-os komédiadráma, melyben Adam Sandler képes irányítani az időt. A film a szeretteinkkel való időtöltésre és viselkedésre hívja fel a figyelmet.

Történet

Amikor egy munkamániás építész egy univerzális távirányítót talál, rájön, hogy innentől kezdve ő irányítja az időt: előre- és visszatekerheti az élete fontos pillanatait. Bár ez eleinte jó szórakozásnak tűnik, de idővel a távirányító elkezdi felülbírálni a döntéseket.

Amerikai pite (1999)

Az Amerikai pite (eredeti címén American Pie) egy 1999-ben bemutatott, felnőtteknek szóló, a szexualitás témájával foglalkozó filmvígjáték, A film főbb szereplői Jason Biggs, Seann William Scott és Chris Klein.

Történet

Négy tinédzser fiú egyezséget köt, hogy a szalagavató estéjére elveszítik szüzességüket.

Horrorra akadva 4. (2006)

A Horrorra akadva 4. (eredeti címén Scary Movie 4) egy 2006-ban bemutatott horrorparódia, mely többek között kiparodizálja a Fűrész, a Világok harca, a Millió dolláros bébi és a King Kong című filmeket is.

Történet

Cindy megtudja, hogy a házban, ahol él, egy kisfiú kísért, és elindul, hogy kiderítse, ki és miért ölte meg.

Dumb és Dumber – Dilibogyók (1994)

Dumb és Dumber – Dilibogyók (eredeti címe: Dumb and Dumber) 1994-ben bemutatott amerikai filmvígjáték, melynek főbb szerepeiben Jim Carrey, Jeff Daniels és Lauren Holly látható. A film kiemelkedő gazdasági eredményei után, meglepő módon, csak 20 évvel később készült el a folytatása.

Történet

Miután egy nő elhagyja az aktatáskáját egy reptéren, egy ostoba limuzinsofőr és a még ostobább barátja egy vidám, országot átívelő útra indulnak, hogy visszaadják azt eredeti gazdájának.

Airplane! (1980)

Az Airplane! egy 1980-ban bemutatott vígjáték, mely számos korábbi filmet parodizál ki. A filmben feltűnik Robert Hays, Julie Hagerty, Leslie Nielsen, Peter Graves és Lloyd Bridges. A filmet 2010-ben a kulturális örökség részének nyilvánították.

Történet

Miután a teljes legénység ételmérgezést kap, egy PTSD-ben szenvedő vadászpilótának kell biztonságban földet érnie a géppel, miközben a repülőgépen tartózkodik volt barátnője is, akinek megpróbál ismét a kegyeibe férkőzni.

Örömapa (1991)

Az Örömapa (Father of the Bride) egy 1991-ben bemutatott családi vígjáték, melynek főszereplője Steve Martin és Diane Keaton.

Történet

A szerelem csodálatos, mindaddig amíg nem a te lányoddal történik. A legidősebb lánya esküvőjének közeledtével egy apa azon kapja magát, hogy még nem képes elengedni a lányát.

Top Secret (1984)

A Top Secret (angolban szintén ugyanez a címe, csak kapott a végére egy felkiáltójelet: Top Secret!) 1984-ben készült filmvígjáték.

Történet

Egy amerikai rock and roll énekes belekeveredik egy összeesküvésbe, amelynek célja egy Kelet-Németországban bebörtönzött tudós megmentése.

Csupasz pisztoly 2 1/2 : A dermesztő rémület / A félelem szaga (1991)

A Csupasz pisztoly 2 1/2 : A dermesztő rémület vagy A félelem szaga alcímet viselő epizód egy 1991-ben bemutatott filmvígjáték, melynek a főszerepét továbbra is Leslie Nielsen alakítja. Az előző részből ismert Priscilla Presley, O. J. Simpson és George Kennedy szintén visszatértek a folytatásra.

Történet

Hatalmas energiavállalatok akarják megakadályozni Meinheimer környezetbarát terveit, tervük, hogy Meinheimer helyére egy szélhámost állítanak, aki az ő akaratuk szerint viselkedik. Szerencsétlenségükre Drebin is belekeveredik a megvalósításba, így a siker már egyáltalán nem garantált.

Rumlis vakáció (2006)

A Rumlis vakáció (angolul RV) egy 2006-os családi kalandvígjáték, melynek főszereplője Robin Williams.

Történet

Bob Munro nem túl egységes családja lakókocsit bérel, hogy a Coloradói-Sziklás-hegységbe menjenek kempingezni, ahol bizarr emberekkel találkoznak.

Énidő (2022)

Az Énidő (Me Time) egy 2022-ben, a Netflixen debütáló vígjáték, melynek két főszereplője Kevin Hart és Mark Wahlberg.

Történet

Miután egy apa, aki évek óta nem szán időt saját magára, a felesége unszolására elmegy kikapcsolódni a hétvégére egy rég nem látott barátjával, Azonban a hétvége eseménydúsabb és vadabb, mint arra bárki is számított volna.

Utódomra ütök (2010)

Az Utódomra ütök (angol címe: Little Fockers) egy 2010-ben bemutatott vígjáték, mely az Apádra ütök és a Vejedre ütök folytatása. A főbb szerepekben Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo, Dustin Hoffman és Barbra Streisand látható.

Történet

10 év házasság és két gyermek után úgy tűnik, hogy Greg Focker végre kiérdemelte, hogy bekerüljön apósa”bizalmi körébe. Greg azonban másodállásban egy gyógyszergyárnál dolgozik, ami ismét felkelti Jack gyanúját.

Tökéletes hang 2 (2015)

A Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2) egy zenés vígjáték, mely 2015-ben jelent meg. Az első rész főbb szereplői mind visszatértek a folytatásra is.

Történet

A Barden Bellák beneveznek egy nemzetközi versenyre, amelyet még soha egyetlen amerikai együttes sem nyert meg, hogy visszaszerezzék státuszukat és fellépési jogukat.

Virsliparti (2016)

A Virsliparti (angolul Sausage Party) egy 2016-ban bemutatott felnőtteknek szóló animációs film, melynek alkotógárdájában Seth Rogen is megtalálható, mint író, illetve szinkronszínész.

Történet

Miután egy kolbász – vagy virsli, ha úgy tetszik – hátborzongató felfedezést tesz a szupermarketen kívüli életről, igyekszik figyelmeztetni és megmenteni az élelmiszertársait.

Amerikai pite 2. (2001)

Az Amerikai pite 2. (eredeti címén American Pie 2) egy 2001-ben bemutatott amerikai vígjáték, melynek középpontjában tinédzserek állnak. Az első részben megismert főbb karakterek és színészek mind visszatértek.

Történet

Jim és barátai már egyetemre járnak, amikor úgy döntenek, hogy a nyári szünetet egy tengerparti nyaralóban töltik, ahol újabb őrült bulikat és eseményeket élnek át.

22 Jump Street – A túlkoros osztag (2014)

A 22 Jump Street – A túlkoros osztag egy 2014-ben bemutatott akciókomédia, melyben visszatér az első rész két főszereplője: Jonah Hill és Channing Tatum.

Történet

Miután beépültek egy középiskolába és sikeresen megoldották az ügyet, Schmidt és Jenko újabb feladatot kapnak: egy helyi főiskolán indított nyomozást kell végigvinnie a két beépített ügynöknek.

Másnaposok 3. (2013)

A Másnaposok 3. (The Hangover Part III) a Másnaposok-trilógia záródarabja, amely 2013-ban jelent meg. A film 100 perc hosszú és az összes főszereplő visszatért, hogy méltóképp zárják le a szériát.

Történet

Stu és Doug boldog házasságban élnek feleségeikkel, Alan azonban nincs megelégedve az életével, boldogtalanul tengeti mindennapjait. A banda megpróbálja kirángatni őt ebből az állapotból azzal, hogy elviszik őt oda, ahol minden kezdődött, Las Vegasba.

Pixel (2015)

A Pixel egy 2015-ben bemutatott akcióvígjáték, melynek központjában a játéktermi játékok főhősei és ellenlábasai állnak. A film főszerepeit Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage és Josh Gad játsszák.

Történet

Amikor az idegenek a klasszikus játéktermi játékok videofelvételeit hadüzenetként értelmezik, ezek alakját felvéve támadnak a Földre. Egy csapat gamerre hárul a feladat, hogy megóvják bolygónkat.

Férj és férj (2007)

A Férj és férj (angolul: I Now Pronounce You Chuck and Larry) egy 2007-ben bemutatott vígjáték, melynek főszereplői Adam Sandler és Kevin James.

Történet

Két hetero, egyedülálló brooklyni tűzoltó meleg párnak adja ki magát, hogy házastársi juttatásokat kaphasson.

Csupasz pisztoly 33 1/3 – Az utolsó merénylet (1994)

A Csupasz pisztoly 33 1/3 – Az utolsó merénylet (angolul: Naked Gun 33⅓: The Final Insult) a trilógia záródarabja, mely 1994-ben lett bemutatva. Leslie Nielsen utoljára is elvállalta Frank Drebin kétbalkezes hadnagy alakítását.

Történet

Frank Drebin rendőrhadnagy már nyugdíjas életét tölti feleségével, amikor Ed Hocken kapitány újra akcióba hívja. Egy terrorista bombát akar robbantani az Oscar-díjátadón, egyedül Frank lehet képes megakadályozni a katasztrófát.

Tökéletes hang 3 (2017)

A Tökéletes hang 3 (Pitch Perfect 3) egy 2017-ben bemutatott zenés vígjátékfilm, mely a trilógia záródarabja.

Történet

A világbajnoki győzelem után az immár különvált Bellák újra összeállnak egy utolsó énekversenyre, de egy olyan csoporttal kell szembenézniük, amely hangszereket és hangokat egyaránt használ.

Horrorra akadva 5. (2013)

A Horrorra akadva 5. (eredeti címén Scary Movie 5) egy 2013-ban bemutatott amerikai filmvígjáték, mely továbbra is sikeresen parodizálja a horrorfilmek kliséit. A főszerepben Ashley Tisdale, Simon Rex, Molly Shannon, Charlie Sheen és Lindsay Lohan látható.

Történet

Miután egy házaspár hazatér otthonukba újszülött gyermekükkel, furcsa dolgok kezdenek el történni, egy gonosz démon kísért a házban.

Amerikai pite 5. – Pucér maraton (2006)

Az Amerikai pite 5. – Pucér maraton (angolul American Pie 5: The Naked Mile) egy 2006-ban bemutatott felnőtteknek szóló vígjáték, mely az Amerikai pite filmek történetében a második egyenesen DVD-n debütáló darab.

Történet

Egy szűz gimnazista, aki alig várja, hogy szexelhessen, barátnőjétől bűntudatmentes hétvégi kimenőt kap, hogy elveszítse szüzességét, mivel ő még nem áll rá készen. A fiú és barátai elindulnak a michigani egyetemre, hogy egy teljes hétvégét bulizással és csajozással töltsenek.

Amerikai pite 4. – A zenetáborban (2005)

Az Amerikai pite 4. – A zenetáborban (eredeti címén American Pie Presents Band Camp) egy 2005-ben megjelent tinivígjáték, mely elkerülte a mozikat és egyből DVD-forgalmazásba került.

Történet

Matt Stifler olyan szeretne lenni, mint a nagy tesója, de miután szabotálja az iskolai zenekart, elküldik egy zenekari táborba, ahol eleinte nem igazán érzi jól magát, de aztán megtanulja, hogyan értsen szót a bandatagokkal.

Megosztás másokkal