Ünnepek

 • Mit csinálhatnak az építőipari szakmunkások ünnepnapok idején, ha haladni kell a munkával?

  Mit csinálhatnak az építőipari szakmunkások ünnepnapok idején, ha haladni kell a munkával?

  Az építőipari kivitelezés bizony rendkívül fel tudja adni a leckét a szakembereknek. Nagyon fontos a kiegyensúlyozott életvitel, viszont senki nem csúszhat meg a különféle munkafolyamatokkal sem -mégis mit tehetünk annak érdekében, hogy az ünnepnapok se jelentsenek problémát határidők teljesítése esetén? Íme, pár nagyon érdekes tanács – melyeket érdemes lehet megfogadni. 

 • Hogyan használhatjuk fel az ünnepnapokat a párkapcsolatunk megerősítésére? 

  Hogyan használhatjuk fel az ünnepnapokat a párkapcsolatunk megerősítésére? 

  Rendkívül fontos, hogy mindig próbáljunk meg időt fordítani arra, hogy a párkapcsolatunk megerősödjön. Amikor kapcsolati nehézségekkel küzdünk, az egyik leggyakoribb probléma lehet, hogy nincs elegendő időnk egymásra. Mégis mit tehetünk? A válasz rendkívül egyszerű – próbáljuk meg az ünnepnapokban rejlő lehetőségeket kihasználni. Már mutatjuk is, hogy hogyan! 

 • Januári ünnepek és jeles napok

  Januári ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk a januári ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.

 • Februári ünnepek és jeles napok

  Februári ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk a februári ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.

 • Márciusi ünnepek és jeles napok

  Márciusi ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk a márciusi ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.

 • Áprilisi ünnepek és jeles napok

  Áprilisi ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk az áprilisi ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.

 • Májusi ünnepek és jeles napok

  Májusi ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk a májusi ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.

 • Júniusi ünnepek és jeles napok

  Júniusi ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk a júniusi ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.

 • Júliusi ünnepek és jeles napok

  Júliusi ünnepek és jeles napok

  Ebben a cikkben összefoglaljuk a júliusi ünnepeket és jeles napokat, illetve felsoroljuk a hónaphoz tartozó névnapokat is.